Projecte Neptú 2012

Alumnes IES Pere Vives al Projecte Neptú 2011

Enguany celebrarem el dia 24 de febrer la 4a edició del Projecte Neptú, que sota iniciativa del Salvador Oliva, professor de clàssiques de l’IES Alexandre de Riquer de Calaf, ha congregat durant els últims tres anys als instituts d’ensenyament secundari de la comarca de l’Anoia, més algun altre convidat, en què es cursa la matèria de llatí.
L’any passat hi van participar 10 professors dels instituts d’Igualada (Pere Vives i Vich; Joan Mercader; Acadèmia Igualada), de Vilanova del Camí (Pla de les Moreres), de Sta. Margarida de Montbui (Montbui), de Calaf (Alexandre de Riquer), de Piera (Guinovarda), de Jorba (Montclar), de l’Arboç (Camp Joliu), de St. Cugat del Vallès (El Pinar de Ntra. Sra.) amb un total de 65 alumnes.

La jornada consta d’una xerrada sobre un tema històric o literari relacionat amb la matèria de la selectivitat de llatí. En les anteriors edicions els conferenciats van ser la Margalida Capellà de l’IES Cristòfol Ferrer de Premià de Mar, el Ferran Aguilera de l’IES Lluís de Peguera de Manresa, i la Gemma Puigvert de l’UAB. Després es dóna pas a un esmorzar i a un concurs cultural amb preguntes relacionades amb la matèria de selectivitat.

Enguany la conferència serà a càrrec de la Norma Jorba, excompanya de l’IES Molí de la Vila de Capellades, que ens parlarà de la fabula palliata i el teatre de Plaute i Terenci.

Esperem superar el nombre d’instituts participants i alumnes!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s